Bibliaóra online

Mivel a személyes találkozások mostanság nehézségbe ütköznek, ezért a bibliaórákat az elkövetkező időszakban online formában tartjuk meg. A bibliaórákat minden hónap 1. és 3. keddjén este 7:45-tól tartjuk. Ezek az időpontok egyébként az oldal szélén lévő naptárban is megtalálhatók.

Az online bibliaórába való bekapcsolódáshoz Skype nevű program (asztali számítógépen vagy laptopon) vagy applikáció (okostelefonon és tableten), illetve ez a link (https://join.skype.com/d3mpDumihmeC) szükséges.

A beállítást segítő útmutató ide kattintva letölthető vagy olvasható.

Szeretettel várjuk azokat is, akiknek eddig valamilyen okból nem volt lehetőségük csatlakozni!

A temető nyitva tartása halottak napján

A temető november 2-án (hétfő) reggel 9 órától este 7 óráig látogatható.

A temető a hét többi napján a szokott rend szerint tart nyitva, ami ide kattintva olvasható.

Kérjük, hogy temetőnkben csak élő, vágott virágokat helyezzenek el a plébánia által biztosított virágtartókban a virágok elhelyezésére kialakított helyeken! Kérjük, hogy cserepes virágokat, művirágokat és egyéb tárgyakat továbbra se hozzanak!

Isten szeretete lelkigyakorlat – online

A lelkigyakorlat november 13-án (pénteken) este 6 órakor kezdődik, és november 15-én (vasárnap) délután 2 óráig tart. A járványügyi helyzet miatt fokozott elővigyázatossági intézkedéseket teszünk. Az előadásokat online formában fogjuk közvetíteni.

A lelkigyakorlat mindazoknak szól, akik szeretnének gyógyulni, Istennel való kapcsolatukat rendezni, Isten szeretetében elmélyülni. (Tehát a lelkigyakorlat mindenkinek lehetőséget kínál.) A lelkigyakorlat folyamán belső sebeink gyógyulását kérjük Istentől, különösen is azoknak a sebeknek a gyógyulását, melyek miatt nem érezzük (eléggé), hogy Isten mindenkor szeret minket.

Előfeltétel: az arra való vágyódás, hogy megtapasztalja Isten mindent felülmúló szeretetét.

A lelkigyakorlat vezetője Beke Tünde Lidia bencés obláta, a Szent Ignác Lelkiségi Iskola vezetője, főállású szolgáló Győr-Ménfőcsanakról.

“Isten szeretete lelkigyakorlat – online” bővebben