Nyilvános szentmisék újra

Egyházmegyénk Főpásztorának rendelkezése alapján 2020. május 18-tól, hétfőtől újra lesznek nyilvános szentmisék és szentségimádások templomunkban. Kérjük, hogy az egészségügyi védőtávolságot (1,5 méter) tartsák meg, a szentmiséken viseljenek a szájat és az orrot is eltakaró maszkot (vagy kendőt)!

Az első nyilvános szentmise 2020. május 18-án, hétfőn este 6 órakor kezdődik.

Ugyancsak 2020. május 18-tól, hétfőtől a temető a szokott rend szerint látogatható. Kérjük, hogy itt is tartsák meg az egészségügyi védőtávolságot, és viseljenek a szájat és az orrot is eltakaró maszkot (vagy kendőt)!

2020. május 18-tól, hétfőtől a plébániai iroda is a megszokott rend szerint tart nyitva. Kérjük, hogy itt is tartsák meg az egészségügyi védőtávolságot, és viseljenek a szájat és az orrot is eltakaró maszkot (vagy kendőt)!

 

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Plébániánk felszámolta a köztemetéssel eltemetett elhunytak ideiglenes őrzési helyét és valamennyi köztemetéssel eltemetett elhunyt személy hamvai a kifejezetten erre a célra kialakított kriptában kerülnek méltó helyen véglegesen őrzésre. (Ez nem az osszáriumban történő végleges elhelyezést jelenti!)

Kérjük, hogy a köztemetéssel eltemetett elhunytak előtti kegyeletüket a temetőbe vezető lépcső aljával szemben lévő kriptánál róják le!

A köztemetés keretében elhelyezett elhunytak kegyeleti jogának biztosítása érdekében nevük nem került kiírásra!