Hirdetéseink évközi 20. vasárnapon

  1. A szentmise Szent Lőrinc kápolnában szerdánként reggel fél 8-kor lesz.
  1. Augusztus 20. Hazánk nemzeti ünnepe. Imádkozzunk együtt Szent István király ünnepén! Plébános úr biciklinyeregbe hívja a népet, hogy elmenjünk a Szent Jobb körmenetre. Az érdeklődők e-mail formájában jelentkezzenek. Találkozunk 15 h-kor a plébániatemplom előtt.
  1. Nagyon közeleg az Eucharisztikus kongresszus időpontja. Aki még nem tette meg: REGISZTRÁLJON! főplébánia csoportkódja: IEC-HYV9, a Szent Margit csoportkódja: IEC-69SL. 
  1. Eucharisztikus Kongresszusra készülő, Csíkrákosról bejelentkezett 8 fő befogadására még várunk szállást biztosítani tudó jelentkezőket, eddig 4 személy elhelyezésére jött felajánlás.
  1. A Szent Lőrinc Katolikus Iskola teljes munkaidős8 órás takarítót keres. Érdeklődni az iskolában lehet. 
  1. hittanteremben szeretnénk rendet tenni. Kérjük azokat, akik a közel- vagy rég- múltban elveszett dolgaikat a templomban még nem keresték, szíveskedjenek megtenni. Miután a Karitász nem működik, a gazdára nem lelő tárgyakat szanáljuk. Kérjük még, hogy a hittanteremben jó szándékkal se tegyenek le ruhacsomagokat, mert nem tudjuk azokat sem szétosztani, sem tárolni. Megértésüket köszönjük.