Hirdetéseink az évközi 25. vasárnapon

  1. Köszönjük a híveknek, akik személyesen részt vettek a NEK programjain, ezáltal nem csak a töltődés lehetőségét kapták, de jelenlétükkel tanúságot is tettek a mai világban hitünkről.

Évekig imádkoztuk az imádságot a kongresszus sikeréért és kegyelmeiért, most a hálaadás ideje van itt, szentmise végén elmondjuk bíboros úr újabb imádságát, melynek szövegét a honlapon megtaláljuk, egyénileg is érdemes elmondani.

Különösen köszönjük a NEK-es képviselőinknek a sok éven át tartó hűséges szolgálatukat.

  1. Megváltozott plébániánkon az irodai szolgálat rendje. A szentmisékhez igazodó módon szerdán és csütörtökön délelőtt 9-12 óráig, hétfőn, kedden, pénteken délután 3-6 óráig lesz irodai szolgálat.
  2. Újra indul a Bibliaóra! Csütörtökönként az esti szentmise után szeretettel vár Gábor atya a Főplébániához tartozó régi közösségi házban minden tanulni és hitben erősödni vágyót, már ezen a héten is este ¾ 7 órától.
  3. Jövő vasárnaptól, szeptember 26-tól újra lesz vasárnap délelőtt fél 11 órakor szentmise a Főplébánián.
  4. Az idei tanévben elsőáldozásra vagy bérmálásra készülőket kérjük, hogy az irodán vagy a sekrestyében név, cím és elérhetőség leadásával jelezzék szándékukat. Felnőtteknek szerda esténként 7-től fél 9-ig lesz felkészítés a Főplébánián.
  5. 1-6. évfolyamos diákoknak szervezzük PKH (Plébániai Közösségi Háló) nevezetű programunkat, mely a Főplébánián kerül megtartásra idén péntekenként 16:15-től 17:45-ig lesz, az első alkalmat októberben tartjuk.
  6. IFI hittan kedden esténként lesz. Az első alkalomra szeretettel várja az érdeklődőket Gergő atya szeptember 28-án a Főplébánián.
  7. Előre hirdetjük, hogy zarándoklatot szervezünk október 30-ra Petőfiszállás-Pálosszentkútra, a további részletekkel hamarosan jelentkezünk.