Hirdetések – évközi 33. vasárnap

  1. November 21-én vasárnap a 9 órai szentmisén emlékezünk Reményi Károlyra, templomunk 1 éve elhunyt karnagyára. A mise után tiszteletére a templom előterében emléktáblát helyezünk el. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket a közös megemlékezésre.
  2. Novemberben a hétfői esti szentmiséken azokért az elhunytjainkért imádkozunk, akik nevét a bejárati ajtónál, az asztalon elhelyezett dobozba tették a kedves Testvérek.
  3. A pénteki szentmisét követő szentségimádáson papjainkért, szerzeteseinkért, életüket az Istennek felajánlókért imádkozunk.
  4. November 19-20. között papírgyűjtést tartunk a Főplébánián. A konténer a templom Petőfi utcai oldala mellett lesz elhelyezve. Kérjük a kedves Híveket, hogy a meghirdetett kezdési időpont előtt ne hozzanak papírt a templomketbe.
  5. November 20-án, Krisztus Király főünnepének előestéjén ismét közös, világméretű szentségimádáshoz csatlakozunk. A Szent Margit Templomban és a Szent Lőrinc Kápolnában 17 és 18 óra között lesz szentségimádás, az Ibolya utcában szentmise után, 18-19 óra között, a Főplébánián szintén a Szentmisék rendjére tekintettel 17:30 és 18:30 között.