Hirdetéseink Nagyböjt I. vasárnapján

  1. Nagyböjtben, minden pénteken, 20 órakor keresztutat végzünk a Főplébánián. Az Ibolya utcában és Szent Lőrinc kápolnában délután 3 órakor, a Szent Margit templomban 17:15-kor lesz Keresztút.
  2. A tárgyi adományokat továbbra is gyűjtünk a háborútól menekülők megsegítésére. Szétosztásukról, továbbításukról gondoskodunk. Csak a következő adományokat tudjuk fogadni: ágynemű, ágyneműhuzat, takaró, pokróc, hálózsák és tartós ill. száraz élelmiszer.
  3. A Szent Margit plébánián egy csoport menekültet látunk vendégül. Ellátásukról a plébánia gondoskodik, őket közvetlenül alkalmi munka-ajánlatokkal kereshetik meg és egyezzenek meg a fizetésről, illetve a munkahelyre való elszállításról, hiszen nem ismerik Budapestet. A kerti munkákról, amit elvégeztek, dicsérő visszajelzést kaptunk.
    Úgy tervezzük, hogy hétfőtől a Főplébánia kántorlakását is kiadjuk, hasonló módon. Aki kedvezményes albérletet tud menekülteknek felajánlani, jelezze a Főplébánián.
  4. Ne felejtsük a Liliomkert Katolikus Óvoda hívását sem! Az érintett családok információkat találnak a hirdetőtáblára kitett plakáton, valamint a www. liliomkertovi.hu honlapon.