Hirdetéseink Nagyböjt II. vasárnapján

  1. A pénteki Szentségimádáson a papokért, szerzetesekért, életüket Istennek áldozókért imádkozunk.
  2. Nagyböjtben, minden pénteken 17:15-től keresztutat végzünk itt a templomunkban.
  3. Böjti Fiú-Lány Túrát szervezünk 2022. április 1-3. között a Gerecsébe, a Serédi kastélyba. Jelentkezni lehet az irodában.
  4. A tárgyi adományokat továbbra is gyűjtünk a háborútól menekülők megsegítésére. Szétosztásukról, továbbításukról gondoskodunk. Csak a következő adományokat tudjuk fogadni: ágynemű, ágyneműhuzat, takaró, pokróc, hálózsák és tartós ill. száraz élelmiszer.
  5. A Szent Margit plébánián egy csoport menekültet látunk vendégül. Ellátásukról a plébánia gondoskodik, őket közvetlenül alkalmi munka-ajánlatokkal kereshetik meg és egyezzenek meg a fizetésről, illetve a munkahelyre való elszállításról, hiszen nem ismerik Budapestet. A kerti munkákról, amit elvégeztek, dicsérő visszajelzést kaptunk.
  6. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia „Tartós szeretet” mottóval az ukrán háború kapcsán tartósélelmiszer gyűjtést hirdetett meg a március 20-27. közötti időszakra. A tartósélelmiszerek gyűjtése a templomokban történik. Más, egyéb jellegű adományra, mint textiláruk, ruhanemű, öltözködési cikk stb., a felhívás nem vonatkozik.