Hirdetéseink Nagyböjt III. vasárnapján

  1. Pénteken lesz Bibliaóra a Főplébánián, szeretettel várjuk a Testvéreket.
  2. Főplébániánk bakancskoptató hétvégét szervez a Mátrába, Sástóra „Vigadjon a rét és minden virága, örüljenek az erdő fái az Úr színe előtt” mottóval. Elhelyezés faházakban. Jelentkezés 2022. április 17, vasárnap 23:59 h-ig, a részleteket is tartalmazó plakáton jelzett linken.
  3. Nagyböjti Triduumot tart templomainkban Csepregi Róbert atya, a Virágvasárnapot megelőző vasárnapon, majd a következő hétfőn és kedden, az esti szentmisék időpontjában.
  4. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia „Tartós szeretet” mottóval az ukrán háború kapcsán tartósélelmiszer gyűjtést hirdetett meg a március 20-27. közötti időszakra. Adományaikat a szentmisékhez kapcsolódva a sekrestyében tudják leadni.
  5. Továbbítjuk Veres András püspök atyának a papsághoz és a hívekhez egyaránt szóló kérését: a világban működő gonosz hatalmának megtörésére minden szentmise végén mondjuk el a Szent Mihály arkangyalhoz szóló imádságot.
  6. A Shalom Katolikus Közösség fiataloknak nemzetközi tábort szervez Rómába, 2022. augusztus 3-7-ig. Részletek a hirdetőtáblára kitett plakáton.