Hirdetéseink Húsvét V. vasárnapján

  1. Májusban, a szentmisék után Loretói litániát imádkozunk templomunkban.
  2. A főplébániai templom kertjében, május 17-26 között papírgyűjtést tartunk.
  3. Napközis tábort tartunk általános iskolás gyermekeknek június 27-e és július 1-e között a Főplébánián. Jelentkezni a tabor@szentmargit.hu címen lehet.
  4. Közeleg az adóbevallás határideje. A személyi jövedelemadó 1%-ról való rendelkezéssel kapcsolatban szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe az egyházakra vonatkozó 1% rendelkezésnél a Magyar Katolikus Egyházat, melynek technikai száma:
  5. Ismét gyűjtünk tartós élelmiszert (liszt, olaj, cukor, rizs, ételízesítő, tartós tej, tészták, kekszek, édességek) tisztálkodáshoz szükséges dolgokat (szappan, tusfürdő, sampon, pelenkák, bébi és higiéniai dolgok), melyeket irodaidőben lehet leadni a plébánián. Június elején visszük át az adományokat Kárpátaljára, segítségül az ott élő magyaroknak. Isten áldása legyen minden Adakozón!
  6. Köszönjük a tegnapi Élő Rózsafüzér zarándokainak fogadásában és szeretetteljes agapéjában közreműködők, segítők, szervezők áldozatos munkáját.
  7. Diakónusunkat, Ferenc atyát 2022. június 18-án szentelik pappá Esztergomban.
    Hogy mindenki el tudjon jutni az ünnepi szentmisére buszt szeretnénk indítani. Ha megtelik a busz (50 fő), fejenként 2000 Ft lenne a költség. Kérjük, aki csatlakozni szeretne a buszos csapathoz, szíveskedjék bejelentkezni az irodában. Ha anyagi akadálya lenne a részvételnek, azt is megoldjuk, kérjük, jelezze.
  8. Május 10-én templomunkban Magyar-Szilágyi Csilla ünnepélyes fogadalmat tett a Ferences Világi Rendbe. Isten éltesse Őt és tartsa meg vállalt fogadalmában.