Isten szeretete lelkigyakorlat – online

A lelkigyakorlat november 13-án (pénteken) este 6 órakor kezdődik, és november 15-én (vasárnap) délután 2 óráig tart. A járványügyi helyzet miatt fokozott elővigyázatossági intézkedéseket teszünk. Az előadásokat online formában fogjuk közvetíteni.

A lelkigyakorlat mindazoknak szól, akik szeretnének gyógyulni, Istennel való kapcsolatukat rendezni, Isten szeretetében elmélyülni. (Tehát a lelkigyakorlat mindenkinek lehetőséget kínál.) A lelkigyakorlat folyamán belső sebeink gyógyulását kérjük Istentől, különösen is azoknak a sebeknek a gyógyulását, melyek miatt nem érezzük (eléggé), hogy Isten mindenkor szeret minket.

Előfeltétel: az arra való vágyódás, hogy megtapasztalja Isten mindent felülmúló szeretetét.

A lelkigyakorlat vezetője Beke Tünde Lidia bencés obláta, a Szent Ignác Lelkiségi Iskola vezetője, főállású szolgáló Győr-Ménfőcsanakról.

Jelentkezni a templomban megtalálható vagy az ide kattintva letölthető jelentkezési lapon lehet, amit kérünk a sekrestyében leadni, vagy az email címre eljuttatni. Kérjük, hogy a 12 000 forint részvételi díjat november 10-ig jutassák el! A részvételi díjat a plébánia bankszámlájára (11718000-20382870; a kedvezményezett neve: Árpád-házi Szent Margit Plébánia; szabadító szolg. és név megjelöléssel) utalja át, vagy rendezhető a plébánián is készpénzben. A részvételi díj a közös étkezéseket (ebédeket, vacsorákat) és a lelkigyakorlat egyéb költségeit is magában foglalja. Akinek gondot okoz a részvételi díj kifizetése, kérjük, jelezze, ezen ne múljon a részvétele!

Kérjük, hogy a lelkigyakorlatra Szentírást és tollat hozzon! (Jegyzetfüzetet ajánljuk, hogy hozzanak a résztvevők.) A lelkigyakorlat folyamán lehetőség lesz személyes ima kérésére is!

A lelkigyakorlattal kapcsolatos egyéb információk a fenti email címen kérhetők.